Structureel high quality leads om jouw business te laten groeien
Zonder leads geen sales. Zonder sales geen groei.
Je weet dat je nu eigenlijk te weinig tijd en aandacht besteedt aan je online marketing. Er zit meer in. Je voelt dat je kansen laat liggen. En dat terwijl je wilt opschalen. Jij wilt NU stappen kunnen zetten en niet wachten tot morgen. Tot anderen je (weer) voor zijn geweest.  


Maar hoe ga je dat aanpakken?
Hoe ga je dat aanpakken? Moet je meer eigen tijd gaan vrijmaken? Om campagnes te bedenken, op te zetten en vervolgens te monitoren? En om trainingen of seminars over de laatste trends en mogelijkheden te volgen? Niet echt een scenario waar je blij van wordt. Jij bent elders in je business nodig.
  
Ga je het zelf doen?
Misschien heb je wel een team, maar ontbreekt het ook daarin aan de juiste (online) marketingexpertise waardoor je campagnes niet doen wat je eigenlijk gehoopt had. Ondertussen verandert de markt continu en je concurrentie zit ook niet bepaald stil. Dikke kans dat alles wat je leert en probeert binnen no-time alweer achterhaald is. Daarmee val je natuurlijk niet op in je (overvolle) markt.

What to do?
Want als jij het niet gaat doen en je in je team geen expert hebt, wie is dan die strategische partner die je hierin compleet gaat ontzorgen? Die ambitieuze partij die net als jij niets liever wil dan jouw business laten groeien? Jou kan ontzorgen in je online marketing zodat jij je kan focussen op je klanten, je sales en je team? 


Meet Wendy Kerssens Social Advertsing:

'Wij zijn de marketingpartner voor jouw business. Wij zijn als het ware je eigen team, maar zonder het gedoe van werven en trainen. We kunnen meteen voor je aan de slag.'


WIJ ZIJN WENDY KERSSENS SOCIAL ADVERTSING
Wij helpen ambitieuze ondernemers en marketeers om serieus te groeien. Wij zorgen ervoor dat zij hoge kwaliteit leads aantrekken op de automatische piloot. Dat doen we door het opzetten van automatische funnels en social media advertising campagnes.
Neem vandaag nog contact op om te ontdekken hoe wij jou kunnen helpen.

Wij snappen het complexe speelveld waar jij als ondernemer in zit en hoe je je business kunt opschalen door inzet van funnels en social media advertising campagnes. Dat is al jaren onze #1 business. 
Als je met ons werkt kun je verwachten:

- Persoonlijke aanpak
- Hoge betrokkenheid
- Leads op de automatische piloot
- Sparren op zeer hoog technisch en strategisch niveau
Wat anderen over ons zeggen:
Eelco van der Bij
Assepoester Trouwjurken
Wendy Kerssens Social Advertsing is 
pro-actief, betrouwbaar, vernieuwend en heel persoonlijk. Anders dan bij veel andere agencies snappen ze echt het hele spel - het hele ecosysteem. Je kunt op hoog (technisch) niveau sparren en optimaliseren.    
Daniëlle Leuvering
VA Business Academy

Het een team van échte marketeers. Specialisten die conceptueel met je mee kunnen denken. Sparringpartners op hoog niveau. Ik ben door de samenwerking gaan experimenteren met zeer succesvolle strategieën die ik anders nooit zo snel had geprobeerd.

Claire van den Heuvel
Claire.world
Wendy en haar team zijn niet alleen persoonlijk en professioneel, je haalt altijd up to date know how in huis. Ze blijven zichzelf bijscholen, continu, op hoog niveau. Daardoor kunnen ze écht strategisch met je meedenken. Zo spotten zij al meerdere keren kansen die ik eerder compleet over het hoofd had gezien!
Wij werken met:
Coaches & trainers
Beschik je over een echte growth mindset en is the sky the limit voor je, maar kun en wil je je leadgeneratie niet zelf doen omdat het je teveel tijd en energie kost? Laat ons je helpen om een continue stroom leads op je stoep te zetten.
Ambitieuze ondernemers
Je weet heel goed wat je wilt met je business en gaat all-in.
Als je een specialistische marketingpartner zoekt voor je leadgeneratie via sociale media neem contact met ons op. 

Marketeers

Als het tijd is om jullie brand(s) flink op de kaart te zetten, het bereik flink te vergroten en continu nieuwe leads aan te trekken zijn wij er voor je.
Copyright 2019. All Rights Reserved | Wendy Kerssens Social Advertising
Powered By ClickFunnels.com